Werkwijze
Onze werkwijze

Dit mag je van ons verwachten!

Elke financiële situatie is anders. Daarom is ons hypotheekadvies maatwerk. De werkwijze van YVVY Hypotheken is wél voor iedereen hetzelfde. Met een flinke dosis klantgerichtheid en begrip zorgen we ervoor dat een hypotheek perfect aansluit bij jouw situatie en wensen. We nemen je stap voor stap mee in het hypotheektraject en houden je continu op de hoogte. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

YVVY Hypotheken geeft digitaal advies waar het kan en fysiek advies waar dat nodig is. Dit mag je van ons verwachten Elke financiële situatie is anders. Daarom is ons hypotheekadvies maatwerk. De werkwijze van YVVY Hypotheken is wél voor iedereen hetzelfde. Met een flinke dosis klantgerichtheid en begrip zorgen we ervoor dat een hypotheek perfect aansluit bij jouw situatie en wensen. We nemen je stap voor stap mee in het hypotheektraject en houden je continu op de hoogte. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Altijd bereikbaar

We houden het graag persoonlijk. Daarom is één van onze adviseurs je vaste aanspreekpunt. YVVY Hypotheken is 7 dagen per week op elk gewenst tijdstip bereikbaar voor vragen en afspraken. Je bent altijd welkom op ons kantoor. Smaakt je eigen koffie beter? Dan komen we graag naar je toe! Aan jou de keuze. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en voor onze rekening. Neem gerust contact met ons op. Dan regelen we binnen 24 uur een afspraak. Benieuwd hoe een aanvraagproces bij YVVY Hypotheken in zijn werk gaat? Met jouw wensen en persoonlijke situatie in gedachte doorlopen we de volgende stappen.

“YVVY Hypotheken geeft fysiek advies waar het kan en digitaal advies waar dat nodig is.” – Edwin, YVVY

 

Leuk je te ontmoeten!

  • Wat zijn je wensen en wat is je financiële situatie? In een vrijblijvend en kosteloos gesprek bespreken we deze zaken voor meer inzicht. Onze adviseurs kennen de wet- en regelgeving en zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen in de woningmarkt. We geven je advies over de hypotheek die het beste past en welke financiële producten we aanbevelen. Vervolgens vertelt onze adviseur je alles over het hypotheektraject, onze dienstverlening en bijbehorende vergoeding(en).

Welke hypotheek past bij jou?

  • YVVY Hypotheken gaat graag voor je aan de slag en berekent wat er mogelijk is op basis van jouw huidige financiële situatie en wensen. We vergelijken de verschillende hypotheekaanbieders en vertellen je over alle hypotheekmogelijkheden. Dit advies lichten we uitgebreid toe zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Mocht het advies niet aansluiten bij je wensen, dan stellen we dit bij. Is alles in orde? Dan gaan we verder met het verzamelen en controleren van de benodigde documenten.

Tweede date met jouw adviseur

  • Je schuift weer bij je adviseur aan tafel om de uitgebreide analyse te bespreken en eventuele vragen door te nemen. Dit is het moment waarop we een definitieve keuze maken. Vervolgens vragen we een hypotheekofferte voor je aan, een eventuele bankgarantie, taxatie of bouwkundige keuring. We bereiden de offerte en mogelijke verzekeringen voor. Uiteraard houden we je op de hoogte van de stand van zaken en verliezen we je geen moment uit het oog.

Een mooi moment!

  • De offerte is binnen! Deze controleren we nauwkeurig. Je adviseur ontvangt je graag weer op kantoor of op locatie om het advies, de offerte(s) en de vervolgstappen door te nemen. Pas als we zeker weten dat alles helder en de offerte correct is, gaan we verder met het hypotheekproces.

Leun achterover

  • Jouw adviseur verstuurt de offerte en getekende aanvraagformulieren naar de hypotheekverstrekker. Daarnaast worden alle benodigde documenten verzameld, gecontroleerd en doorgestuurd. Onze adviseur houdt contact met de hypotheekverstrekker en houdt jou op de hoogte over de acceptatie van de aanvraag.

Het is zover!

  • Als er sprake is van een hypotheekakte dan checken wij deze zorgvuldig. Ook controleert de adviseur de afrekening van de notaris.

We vergeten je niet!

  • Je hebt getekend bij de notaris en alles is rond. Binnen 3 maanden na de bemiddeling van je hypotheek checken we of alles naar wens verloopt. Heb je vragen over je financiële situatie? Of kunnen we je met iets anders helpen? Gedurende de volledige looptijd staat YVVY Hypotheken altijd voor je klaar. Als je het prettig vindt, houden we je in de toekomst op de hoogte van ontwikkelingen die voor jou interessant zijn. Dit lichten we graag toe in een adviesgesprek.
Zullen we afspreken?