Werkwijze

Leuk je te ontmoeten!

  • In een vrijblijvend en kosteloos gesprek (én onder het genot van een bakkie koffie) bespreken we jouw wensen en financiële situatie. We geven je direct advies over de hypotheek die het beste past en welke financiële producten we aanbevelen. We vertellen je alles over het hypotheektraject & onze dienstverlening en beantwoorden wij uiteraard al jouw vragen. Kortom, alles om hypoteekproces leuker én eenvoudiger maken!

Welke hypotheek past bij jou?

  • YVVY Hypotheken gaat voor je aan de slag en berekent jouw mogelijkheden op basis van jouw huidige situatie en wensen. We vergelijken de verschillende hypotheekaanbieders en vertellen je alles over jouw hypotheekmogelijkheden. Is alles in orde? Dan verzamelen wij en controleren de benodigde documenten.

Tweede date met jouw adviseur

  • Je schuift voor de tweede keer aan tafel bij jouw adviseur voor een uitgebreide analyse en om eventuele vragen door te nemen. Het moment is daar; we gaan een definitieve keuze maken! Vervolgens vragen we een hypotheekofferte voor je aan, een eventuele bankgarantie, taxatie of bouwkundige keuring. We bereiden de offerte en de mogelijke verzekeringen voor. Uiteraard verliezen we je geen moment uit het oog; wij houden je op de hoogte!

Een mooi moment!

  • De offerte is binnen! Deze controleren we nauwkeurig. Graag ontvangt jouw adviseur je nog een keer op kantoor of een andere locatie naar wens om het advies, de offerte(s) en de vervolgstappen door te nemen. Pas als we zeker weten dat alles helder en de offerte correct is, gaan we verder met het hypotheekproces.

Leun achterover

  • Jouw adviseur verstuurt de offerte en getekende aanvraagformulieren naar de hypotheekverstrekker. Daarnaast worden alle benodigde documenten verzameld, gecontroleerd en doorgestuurd. Leun achterover en ontspan! Onze adviseur houdt contact met de hypotheekverstrekker en houdt jou uiteraard op de hoogte.

Het is zover; jouw droomhuis!

  • Zet de champagne maar alvast koud! Mocht er sprake zijn van een hypotheekakte dan checken wij deze uiteraard zorgvuldig, zo ook de afrekening van de notaris.

We vergeten je niet!

  • Je hebt getekend bij de notaris en alles is rond. Bevalt jouw droomhuis of ben je flink aan het klussen? Binnen 3 maanden na de bemiddeling van je hypotheek checken we of alles naar wens verloopt. Heb je vragen over je financiële situatie of kunnen we je met iets anders helpen? Gedurende de volledige looptijd staat YVVY Hypotheken voor je klaar! Mogen wij je op de hoogte van toekomstige ontwikkelingen die voor jou interessant zijn? Laat het ons weten, wij lichten het graag toe in een aanvullend adviesgesprek.

Vergeet jij ons ook niet?

  • Volg ons en wordt op de hoogte gehouden van actuele ontwikkelingen op de woning - & de financiële markt.
Zullen we afspreken?