Beleggingspand
Beleggingspand

Er is meer mogelijk dan je denkt!

Het kan gunstig zijn om een woning te kopen en deze vervolgens te verhuren. Toch kan de hypotheek voor een beleggingspand voor een uitdaging zorgen.

Ben je vastgoedinvesteerder, vastgoedbelegger of wil je een portefeuille opbouwen of uitbreiden? YVVY Hypotheken weet raad met complexe financieringsvraagstukken voor beleggingspanden. We zijn er voor de financiering van de aankoop van verhuurd of te verhuren onroerend goed, het herfinancieren van onroerend goed of het opnemen van liquiditeiten uit de bestaande portefeuille. Hiervoor vinden wij altijd een passende financieringsoplossing. Want vaak is er meer mogelijk dan je denkt! Omdat wij samenwerken met geldverstrekkers in Nederland die gespecialiseerd zijn in financiering voor beleggingspanden, is YVVY Hypotheken dé partij om voor jou te bemiddelen.

Altijd al gedroomd van een beleggingspand?

Ben je van plan om nieuw commercieel vastgoed aan te kopen of bestaand vastgoed te (her)financieren? Wil je meer weten over de mogelijkheden? Onze professionals staan voor je klaar. Contact ons wanneer het je uitkomt. Dan maken we binnen 24 uur een afspraak.

“We laten je graag ervaren dat het écht anders kan!” – Mendy, YVVY

Zullen we afspreken?