Team
Team YVVY

Maak kennis met ons!

Onze missie is om het meest klantgerichte hypotheekkantoor in de regio Nijmegen te zijn. Top adviseurs, gebundelde ervaring en met enorme dosis extreme klantgerichtheid!

Saskia Geenen

Saskia werkt inmiddels al een aantal jaar als zelfstandig financieel adviseur. Persoonlijke aandacht en een sterke relatie opbouwen staan bij Saskia voorop.

“Op één plek werken? Dat ken ik niet! Voor mijn werk reis ik het hele land door en in mijn vrije tijd het liefst de wereld over. Ik ben eigenwijs, want ik zoek zaken tot op de bodem uit."

Chiel Burgers

Chiel zit al 20 jaar in het financiële vak. Hij bruist van de ideeën en kan met YVVY Hypotheken écht zijn creativiteit kwijt.

“Briljant idee? Het liefst werk ik het direct uit zodat ik het morgen kan inzetten. Ik houd nu eenmaal van aanpakken en denk altijd in mogelijkheden. Passie voor het vak, dromen realiseren en écht iets betekenen voor mensen. Dat is wat mij drijft als ondernemer.”

Mendy Kusters

Mendy is ijzersterk in haar klantcontacten en weet zich goed in anderen te verplaatsen. Met haar achtergrond, gedrevenheid en enthousiasme kan ze jou op alle vlakken financieel adviseren.

“Advies nodig? Bij mij kan dat waar en wanneer jij dat wilt. Ik blijf me continu ontwikkelen om jou van het beste advies te voorzien."

André Toonen

André is financieel expert met 26 jaar relevante ervaring. Hij helpt zijn klanten met veel drive en enthousiasme.

"Met mijn gedrevenheid gaan we samen op zoek naar het plaatje dat echt passend is in jouw situatie. Daarin benut ik al mijn creativiteit en doorzettingsvermogen om te komen tot het plan waar je oprecht blij van wordt. Dan ben ik dat ook want dat is mijn drijfveer en mijn passie!"

Zullen we afspreken?