Eerste woning
Eerste woning

Je eerste droomhuis!

Hallo starter! Het kopen van je eerste woning is een feestje! En een bijzonder moment want nu kun je écht invulling geven aan je dromen en woonwensen. Maar voordat het zover is, moet er nog wel wat geregeld worden. Zoals het afsluiten van een hypotheek. Veel starters op de woningmarkt weten niet waar te beginnen. Dat is ook niet gek. Een huis kopen is een van de belangrijkste beslissingen in je leven. Je kiest voor een nieuwe plek die je ‘thuis’ gaat noemen. De plek waar je leeft, werkt, ontspant en waar je jezelf kunt zijn. Bij YVVY Hypotheken begrijpen we dat als geen ander. Daarom helpen we je graag met het realiseren van je eerste droomhuis.

Hypotheek: hoeveel kan ik krijgen?

Of je nu op huizenjacht bent of je droomhuis al hebt gevonden: je wilt natuurlijk weten hoeveel hypotheek je kunt krijgen. Bereken daarom eerst je maximale hypotheekbedrag . Deze handige rekentool geeft je direct een indicatie wat je maximaal kunt lenen. Dat voorkomt teleurstellingen of opent nieuwe deuren! Zo weet je of jouw droomhuis binnen je budget past en in welke prijsklasse je kunt zoeken.

Inzicht in jouw financiële situatie?

Wil je meer informatie over je maximale hypotheekbedrag? En ben je benieuwd naar de maandlasten? YVVY Hypotheken geeft je graag een financiële check zodat je direct weet waar je aan toe bent. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Je eerste eigen woning kopen: hoe werkt het?

  • Je weet je maximale hypotheekbedrag, maar hebt nog geen huis op het oog. Dan is het tijd voor de huizenjacht!
  • Als starter op de woningmarkt kun je een aankoopmakelaar in de arm nemen. Een aankoopmakelaar helpt je in de zoektocht naar een huis dat voldoet aan je wensen en financiële situatie. Ook adviseert een aankoopmakelaar je tijdens bezichtigingen en bij het bepalen van de waarde van het koophuis.
  • Heb je jouw droomhuis gekocht? Gefeliciteerd! De volgende stap is het ondertekenen van de koopakte en het afsluiten van je hypotheek. Geen zorgen. YVVY Hypotheken helpt je hierbij van A tot Z.
  • YVVY Hypotheken werkt samen met alle geldverstrekkers in Nederland. Zo vinden we de beste hypotheek voor jouw eerste huis, passend bij jouw huidige en toekomstige woonwensen. Natuurlijk bekijken we ook of je in aanmerking komt voor koopoplossingen zoals een starterslening

Hallo droomhuis!

YVVY Hypotheken neemt het volledige hypotheekproces uit handen. Van de hypotheekaanvraag tot aan de notaris. Zo kun jij je zonder zorgen focussen op het inrichten van je droomhuis! Ook nadat alles is geregeld, staan we voor je klaar om vragen te beantwoorden. Dat maakt een hypotheek afsluiten leuker en eenvoudiger!

Zullen we afspreken?